Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

LENJERIE INTIMĂ CU NANOCRISTALE - O glumă sau ce?

LENJERIE INTIMĂ  CU NANOCRISTALE - O glumă sau ce?

Da, există nanocristale în lenjeria intimă pentru bărbați Boxair.

Și nu, nu deranjeaza sau nu omoară, deoarece nanocristalele sunt foarte mici, aproximativ o miliardime de metru.

Ce fac acolo? Ei bine, să spunem doar că își fac treaba.

Acum 20 de ani, această publicație ar fi sunat ca o ficțiune științifică, dar astăzi este un fapt și în alți 20 de ani va fi informativ  zi cu zi.

Adevărul este că nanotehnologia crește semnificativ și are un  loc important  în mai multe domenii, de la medicina nucleară la ingineria grea. Ele combină chimia anorganică și organică cu fizica, biologia și știința materialelor și creează o revoluție științifică și tehnologică, care s-a reflectat de mult în viața de zi cu zi și în diferite domenii de producție.

Deseori întâlnim nanocristale, dar nu le vedem, respectiv, și nici  nu bănuim că acoperirea stabilă a iPhone-ului preferat, de exemplu, se poate datora acestor particule microscopice.

Fie că este vorba de uz casnic, industria auto, industria aeronavelor,inclusiv  industria calculatoarelor, nanocristalele fac suprafețele extrem si destul  de rezistente la distrugere sau zgârieturi, contribuie la protecția pe termen lung împotriva coroziunii, capacității extreme de frecare, contaminare, impermeabilizare.

Punctul forte al nanoparticulelor este capacitatea lor de autoorganizare și rearanjare. Nanotehnologia manipulează categoric moleculele prin electricitate, magnetism sau chimie într-un mod în care acestea  se pot rearanja singure. Controlate și bine aranjate, materialele dobândesc noi rezistențe și proprietăți, procesele de producție astfel  devin mai ușoare, mai ieftine și mult  mai ecologice.

Așa am procedat  și cu lenjeria intimă pentru bărbați Boxair.

Am pus fibre sintetice de înaltă tehnologie tratate cu o soluție de nanocristale de oxid de titan în placa răcită a lenjeriei de corp. 

Ele învelesc fibrele cu o rețea de fire de păr - „nanomustati” și creează o micro-suprafață hidrofobă, care contribuie la îndepărtarea intensivă a umezelii, așa-numita. Efect lotus.

La prima vedere, frunzele de lotus arată perfect netede, dar de fapt au un relief puternic - sunt acoperite cu nanostructuri, formând perne de aer, prin care lichidele curg fără să poată pătrunde și suprafața neuniformă a lotusului rămâne întotdeauna perfect curată.

Deci, ati urmarit conexiunea? Nanocristale, Tehnologie înaltă, Boxair, Lenjerie intimă, Transpirație, Umiditate, Lotus?

Urmărim inovațiile bune,astfel  rămânem fideli naturii!


Size chart