Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

SPECIALISTII Pentru BOXAIR

Dorința de a crea o generație este considerată a fi cea mai puternică senzație experimentată de o persoană și prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că, infertilitatea este considerată unul dintre cei mai stresanți factori din viață, egală ca forță și experiență cu prezența unei boli grave. Aceasta perturbă armonia fiziologică din viața sexuală, precum și sentimentul funcției sociale a individului, în special în țările în care planificarea familială este o politică de stat.

Deși nu reprezintă o amenințare directă pentru viața unui bărbat, disfuncția erectilă are un impact destul de uriaș asupra calității vieții.

Pentru bărbați, securitatea performanței sexuale este un punct foarte important, fapt care determină atât stima de sine, cât și expresia lor socială deplină. Drept urmare ca fapt , bărbatul poate deveni ușor deprimat sau poate deveni imprevizibil de agresiv; în alte cazuri, își restricționează contactele sociale;poate reduce eficiența acestuia; isi schimbă comportamentul general al comunicării cu oamenii din familia sa etc.

Îngrijirea sănătății reproductive și sexuale a bărbaților face obiectul nu numai al medicinii, cat și la diferite ramuri ale industriei, productiei și altor ramuri economice.

Produsul propus pentru avizul „BOXAIR Cooling Board” are caracteristici de calitate,care sunt brevetate specifice și speciale și prezintă interes în principal în legătură cu poziționarea corectă a organelor genitale la bărbați și, prin urmare, conservarea și protecția fiziologiei sale in sine .

Capsula încorporată în acest tip de lenjeria intimă pentru bărbați de calitate,implică utilizarea în viața de zi cu zi, sport, etc. și garantează următoarele avantaje față de alte tipuri de lenjerie de corp pentru bărbați:

1. Forma acestui produs conferă o relativă libertate poziției corpului (tip boxer). Este un fapt incontestabil pentru ca că orice comprimare a scrotului este raportată ca un traumatism care duce la tulburări atât la reproducere, cât și la erecție la bărbați.

2.Prezența unei capsule care separă testiculele de contactul direct cu coapsele previne abraziunea în unele locuri, deoarece panourile laterale urmează formele fiziologice ale corpului.

3.Combinația a două tipuri de țesături tehnologice astfel ajută la o prevenire a creșterii temperaturii din testicule. Creșterea prelungită a temperaturii testiculare este în detrimentul producției de spermă.

Acest fapt este deosebit de important pentru bărbații care au tulburări în formarea spermatozoizilor din cauza diferitelor boli congenitale sau dobândite, cum ar fi: varicocele (varice), hidrocele (acumularea de lichide între testicule), dezvoltarea prostatitei și altele. iar proporțiile anatomice din acest organ delicat se schimbă, la fel și fiziologia acestuia.

4. Posibilitatea de a absorbi umezeala și de a menține pielea uscată și, prin aceasta, de a limina diverse cauze bacteriene ar acționa eventiv asupra dezvoltării pielii și a altora. uri de infecții.

Astfel, asa zisele caracteristici de mai sus ale produsului inovator „Capsula de răcire SPERMAX” îmi dau motive ca profesionist cu mulți ani de experiență în domeniul ANDROLOGIE să trag următoarele concluzii astfel:

1. Lenjeria de corp pentru bărbați BOXAIR, cu caracteristici brevetate, și răspunde nevoilor individului masculin.

2. Se recomandă utilizarea sa zilnică, precum și o măsură preventivă în sport, indiferent de vârsta utilizatorului.

Prof. Dr. Yordanka Velikova Uzunova,
Absolventa „ANDROLOGIE” la Departamentul de Urologie,
Spitalul Universitar „Alexandrovska” - Sofia

Size chart