Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

CUM FUNCȚIONEAZĂ BOXAIR

Ceea ce face Boxair este unic, o întrebare la care se poate răspunde cu mai multe raspunsuri - placa de protecție, plasa din nanocristale și membrana de bambus.

Boxair combină aceste trei inovații globale brevetate pentru a oferi un grad ridicat de confort și protecție a zonei intime și pentru a lucra împotriva transpirației și supraîncălzirii acesteia.Placa de protecție Boxair este realizată dintr-o plasă nanocristalină și o membrană de bambus. Previne atât supraîncălzirea, cât și transpirația în zona intimă și, prin urmare, posibilitatea dezvoltării de bacterii, ciuperci, iritații ale pielii sau inflamații.Plasa nanocristalină este o fibră textilă de înaltă clasă Ice Cool ©, tratată cu particule nanocristaline. 

Această structură elimină în mod eficient excesul de umiditate de la piele la suprafață, unde acesta  se evaporă. Fibra patentată îmbunătățește transferul de căldură în zona intimă și previne supraîncălzirea testiculelor.Membrana de bambus este fabricată dintr-o țesătură fină Ochaco TM, obținută prin carbonizarea bambusului taiwanez de înaltă calitate. Forma sa ergonomică separă testiculele de interiorul coapselor și facilitează astfel circulația aerului în timpul mișcării corpului și îmbunătățește circulația sângelui în zona intimă.Corpul boxerilor este făcut din bumbac pieptănat de înaltă calitate fapt  pentru care ofera o senzație naturală și ușurință în mișcare.
Size chart