Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

TERMENI DE UTILIZARE

TERMENI DE UTILIZARE

TERMENI GENERALI

Acești termeni și condiții se aplică utilizării oricăror informații, fotografii, documente și / sau alte servicii din magazinul online Shop-boxair (denumit „site-ul web” ). Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a vă înregistra și / sau de a comanda bunuri de pe site nostru.

Site-ul este administrat de  catre SPERMAX EOOD, cu adresa curentă:

cod postal 8001 localitate  Burgas, Bulevard  Yanko Komitov nr 18 , etaj 2 și 3, număr TVA: BG 201454470./Bulgaria

SPERMAX EOOD își rezervă dreptul de a revizui și modifica periodic acești Termeni și Condiții Generale.

Accesând sau comandând bunuri de pe site, sunteți de acord cu Termenii și condițiile.

Dacă aveți întrebări despre site-ul web, vă rugăm să ne contactați la telefon 0734646521 sau să ne trimiteți un e-mail la adresa  boxair.bulgaria@gmail.com.

DECLARAȚIE DE RESPONSABILITATE PENTRU RELAȚII EXTERNE

Paginile online ale site-ului Shop-boxair pot conține si alte  linkuri către alte site-uri de pe Internet. 

SPERMAX Ltd. declară în mod explicit că nu are nicio influență asupra aspectului sau conținutului paginilor legate.

 De aceea SPERMAX Ltd. diferă de conținutul paginilor legate de terți. Această declinare de responsabilitate se aplică tuturor linkurilor afișate și întregului conținut al paginilor către care conduc link-urile.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Dacă nu se specifică altfel, drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului tuturor paginilor de pe acest site web sunt deținute sau licențiate la Shop-boxair sau utilizate doar cu permisiunea proprietarului.

Conținutul acestui site web nu poate fi copiat, reprodus, modificat, descărcat sau utilizat sub nicio formă fără permisiunea prealabilă scrisă de catre  SPERMAX EOOD.

CONFIDENȚIALITATE  A DATELOR 

Datele personale pe care le furnizați către Shop-boxair vor fi utilizate numai în legătură cu serviciile dvs. in rol de  client - pentru procesarea și livrarea comenzii, contactarea dvs. și livrarea informațiilor sub forma unui buletin informativ (abonamentul pentru care puteți anulați în orice moment).

Shop-boxair va  garantează că datele dvs. personale nu vor fi dezvăluite unor terțe părți sau utilizate în alte scopuri decât cele menționate în Politica de confidențialitate a datelor specificate.

Size chart