Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

GARANȚIE

Ești important pentru noi!

Satisfacția clienților este misiunea noastră principală. Prin urmare, în loc de termenele legale pentru retur și schimb, BOXAIR își asumă garanția de  365.

CE ESTE GARANTIA  365 ?

Toate produsele cumpărate de la shop-boxair.com pot fi returnate în termen de 365 de zile de la achiziționare. Rambursările sunt făcute de catre firma  SPERMAX Ltd.

CONDIȚII PENTRU RETURNARE ȘI ÎNLOCUIRE:

SPERMAX Ltd. oferă rambursarea integrală a costurilor pentru achiziționarea produsului sau înlocuirea acestuia, numai în cazurile în care sunt îndeplinite în totalitate condițiile de returnare și schimb, și anume:

Sa ne comunicati numărul comenzii.

Produsul trebuie să fie neutilizat, neschimbat, cu aspect comercial și etichete păstrate, în ambalajul original al mărcii.

 

Toate returnările trebuie să includă un cod de reclamație editat de departamentul nostru de servicii pentru clienți. Produsele returnate fără un cod de reclamație nu vor fi acceptate.

Bunurile cumpărate de la alți comercianți cu amănuntul nu sunt acceptate, indiferent dacă achiziția se face online sau într-un magazin care oferă aceasta marca. În astfel de cazuri, este necesar să contactați firma de la care ați achiziționat produsul și să depuneți o reclamație la firma respectiva.

 

Taxele de livrare și asigurare nu sunt rambursabile.

SPERMAX Ltd. nu este responsabilă pentru pierderile sau daunele suferite în timpul transportului produsului la returnarea acestuia.

SPERMAX Ltd. își rezervă dreptul de a modifica, schimba sau retrage acești termeni în orice moment.

SPERMAX EOOD își rezervă dreptul de a refuza orice pretenții pe care le consideră că nu îndeplinesc condițiile de returnare.

SPERMAX Ltd. va rambursa întregul preț de achiziție al produsului sau produselor returnate, cu excepția costurilor de livrare și asigurare /in caz  dacă există /.

 

Toate costurile de transport și asigurare pentru returnarea / înlocuirea produsului sunt supoartate de catre client.

CUM SE RETURNATI  SAU  SA ÎNLOCUIȚI PRODUSUL

 

În cazul în care doriți să returnați un produs (e) pentru rambursare sau schimb:

Contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți la telefon +359 897 243 926 în timpul orelor de lucru de luni până vineri, de la 8:00 la 17:00.

Va rugam sa specificati motivul pentru care doriți să returnați sau să înlocuiți bunurile achiziționate.

Un angajat al Serviciului de asistență pentru clienți vă va furniza un cod de reclamație, care este necesar pentru a iniția o rambursare a prețului de achiziție.

 

La returnarea mărfii, dacă există un defect, atașați dovezi care să dovedească motivul nemulțumirii dvs.

Pregătiți și expediați produsul după cum urmeaza in descrierea de mai jos:

 

Împachetați bine coletul.

- Așezați codul reclamației într-un loc vizibil din exteriorul coletului

- Trimiteti la adresa

 

SPERMAX EOOD

Departamentul Reclamatii și Schimb

Bulevardul . Yanko Komitov nr 18, etajul 3

cod postal 8000  localitate Burgas

Tara -Bulgaria

 

CUM VOR FI PROCESATE RECLAMATIA  SAU / SCHIMBUL  DUMNEAVOASTRĂ?

 

La primirea bunurilor trimise de dvs., vă vom notifica prin e-mail sau confirmare  telefon. Dacă reclamația / înlocuirea dvs. este aprobată, conform procedurii și condițiilor descrise mai sus, vom rambursa prețul integral de achiziție al produsului într-un cont bancar sau un cont PayPal specificat de dvs.

Perioadele de returnare stabilite prin lege sunt: ​​40 de zile lucrătoare (prin lege) suma cumpărătorului este rambursată sau în termen de 20 de zile lucrătoare (prin lege) produsul este înlocuit. Pentru comoditate, încercăm să scurtăm acești termeni și să rambursăm suma sau să înlocuim articolul în termen de 5-7 zile lucrătoare. În cazul nerespectării condițiilor specificate mai sus,produsul este returnat cumpărătorului.

Toate costurile de transport pentru înlocuirea și eventual returnarea produsului sunt suportate de catre cumpărător.

Size chart