Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

LIVRARE ȘI RETUR

TRANSPORT GRATUIT / BOXAIR

Toate comenzile de la BOXAIR, în valoare de peste  250 lei, au livrare gratuită pe teritoriul Romaniei .

INFORMAȚII DE LIVRARE
De îndată ce comanda dvs. este livrată către curier, veți primi un e-mail de confirmare a livrării cu numărul de urmărire și detaliile de livrare.

PRELUCRARE COMANDĂ ȘI TIMPUL DE LIVRARE
Comenzile plasate înainte de ora 12:00 sunt acceptate în aceeași zi. Comenzile plasate după ora 12:00 sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.
Termen limită pentru procesarea și executarea comenzilor: de la 2 până la 3 zile lucrătoare, sezonul de vară - până la 5 zile lucrătoare.


Timpul de livrare a firmei de curierat SPEEDY depinde de programul furnizorului de servicii și este în conformitate cu timpul de livrare pentru locația dvs., de obicei de la 1-2 zile lucrătoare.

IMPOZITE ȘI TAXE
20% TVA se va percepe în prețul final al tuturor produselor.

GERONIMO | RETUR UȘOR

Pentru noi, Clientul este în primul rând cu un rol principal. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul (produsele) comandat (e), puteți returna comanda și vom rambursa suma efectuată pentru achiziționarea articolelor.

Acceptăm returnarea produselor neutilizate, cu conditiile :fără urme de utilizare, care nu au fost spălate, cu etichete și mărci comerciale atașate la ambalajul lor original. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina „365 de zile de garanție”.

Size chart