Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI


CUM FUNCȚIONEAZĂ BOXAIR

Ceea ce face Boxair este unic, o întrebare la care se poate răspunde cu mai multe raspunsuri - placa de protecție, plasa din nanocristale și membrana de bambus.

Boxair combină aceste inovații brevetate la nivel mondial pentru a oferi un grad ridicat de confort și protecție a zonei intime de transpirație și supraîncălzire.


DE CE SUNT BOXAIR ATAT DE BUNI?

STRUCTURA

Secțiunea de răcire special concepută a lenjeriei Boxair pentru bărbațieste realizată din două tipuri de fibre tehnologice care optimizează circulațiaaerului și îmbunătățesc termodinamica în zona intimă. Tratamentul cunanocristale și structura specifică a materialului creează condiții pentruîndepărtarea eficientă a excesului de umiditate de pe piele spre suprafațatextila.

Membranele caracteristice din bambus  si din fibră de carbonsepară testiculele de interiorul coapselor, prevenind supraîncălzirea șistimulând circulația sângelui.

Secțiunea separă testiculele de contactul cu coapsele, lăsând părțileintime într-o poziție biologică naturală, fără zdrobire și apasare.

Membranele laterale sunt calculate pentru a urma formele fiziologiceale corpului și, astfel, nu deranjează sau restricționează, ci modeleazădelicat fără a simți presiune. 

Combinațiaa două tipuri de țesături tehnologice din cea mai modernă generație ajută laprevenirea creșterii temperaturii testiculelor. Contactul cu modulul principalde partiție internă reduce temperatura din zona intimă a corpului cu până la 2° C. Structura mineralelor naturale absoarbe și îndepărtează umezeala șimenține testiculele uscate și protejate.

CUMPĂRAȚI boxair acum

INOVAŢIE

Icecool este o fibră tehnologică brevetată care reprezintă 100% din placade răcire Boxair.

Țesătura se distinge prin structura sa fină, poroasă, care faciliteazăcirculația aerului și uscare rapidă.

Proprietățile pronunțate de drenaj ale materialului textil se datoreazăsecțiunii transversale a fibrei și a împletiturii sale specifice.

Canalele formate din fibră aduc rapid umezeala la suprafața materialului,unde se evaporă fără probleme, obținându-se astfel un efect de termoreglare înzona de contact.

Condițiile preliminare pentru dezvoltarea bacteriilor sunt eliminate,pielea rămânând uscată și protejată, cu o senzație de răcoare și confort.

Aceste caracteristici ale țesăturii sunt structurale și nu pot fi „spălate”sau „uzate”.

Rezistența suplimentară a efectului este dată de tratamentul ulterior cu osoluție de nanocristale de oxid de titan.

Nanocristalele învelesc fibrele cu o plasa de fire, de păr - „nanomusturi”și creează o suprafață micro hidrofobă, care contribuie la evaporarea intensivăa umezelii, așa-numita Efect lotus.

cumpara akum

DESPRE BAMBUSUL CARBONIZAT

Fibra de bambus carbonizată este produsă printr-o tehnologie brevetată.Materia primă este un tip de bambus taiwanez cu o structură puternică șiporoasă, cu aproximativ 15% - 18% conținut de apă. Materialul se usca la umbrăși apoi carbonizat într-un cuptor tradițional asiatic de lut la o temperaturăde 800◦ C.

Cărbunele rezultat este dens, cu o suprafață fină și netedă, atuncicând este lovit emite un sunet metalic.

Următoarele sunt procese de micro-digestie și filare biochimică, careconduc la producerea de fibre de înaltă calitate de origine biologică și oserie de proprietăți tehnologice.

Secțiunea transversală a fibrelor are formă transversală, contribuindla îndepărtarea eficientă a umezelii de pe piele pe suprafața țesăturii. Seusucă cu până la 60% mai repede decât țesătura de bumbac.

Fibrele de bambus sunt un conductor al razelor infraroșii lungi (FIR),cunoscut și sub denumirea de „Lumina vieții”.

Radiațiile infraroșii activează metabolismul celular și măresc energiacelulară. Îmbunătățește circulația sângelui și schimbul de căldură al corpuluiuman, menține o temperatură constantă a corpului în zona de aplicare atextilelor.

Materialele care conțin bambus carbonizat au un efect de răcire într-unmediu cald și proprietăți izolatoare pe timp rece.

Fibrele de bambus au o compoziție minerală naturală, care se datoreazăproprietăților lor antiperspirante și antimicrobiene.

Mineralelecontribuie la absorbția mirosurilor neplăcute și impiedica aparitia ciupercilorși bacteriilor.

SPECIALISTII PENTRU BOXAIR

Dorința de a crea o generație este considerată a fi cea mai puternică senzație experimentată de o persoană și prin urmare, nu este deloc surprinzător faptul că, infertilitatea este considerată unul dintre cei mai stresanți factori din viață, egală ca forță și experiență cu prezența unei boli grave. Aceasta perturbă armonia fiziologică din viața sexuală, precum și sentimentul funcției sociale a individului, în special în țările în care planificarea familială este o politică de stat.

Deși nu reprezintă o amenințare directă pentru viața unui bărbat, disfuncția erectilă are un impact destul de uriaș asupra calității vieții.

Pentru bărbați, securitatea performanței sexuale este un punct foarte important, fapt care determină atât stima de sine, cât și expresia lor socială deplină. Drept urmare ca fapt , bărbatul poate deveni ușor deprimat sau poate deveni imprevizibil de agresiv; în alte cazuri, își restricționează contactele sociale;poate reduce eficiența acestuia; isi schimbă comportamentul general al comunicării cu oamenii din familia sa etc.

Îngrijirea sănătății reproductive și sexuale a bărbaților face obiectul nu numai al medicinii, cat și la diferite ramuri ale industriei, productiei și altor ramuri economice.

Produsul propus pentru avizul „BOXAIR Cooling Board” are caracteristici de calitate,care sunt brevetate specifice și speciale și prezintă interes în principal în legătură cu poziționarea corectă a organelor genitale la bărbați și, prin urmare, conservarea și protecția fiziologiei sale in sine .

Capsula încorporată în acest tip de lenjeria intimă pentru bărbați de calitate,implică utilizarea în viața de zi cu zi, sport, etc. și garantează următoarele avantaje față de alte tipuri de lenjerie de corp pentru bărbați:

1. Forma acestui produs conferă o relativă libertate poziției corpului (tip boxer). Este un fapt incontestabil pentru ca că orice comprimare a scrotului este raportată ca un traumatism care duce la tulburări atât la reproducere, cât și la erecție la bărbați.

2.Prezența unei capsule care separă testiculele de contactul direct cu coapsele previne abraziunea în unele locuri, deoarece panourile laterale urmează formele fiziologice ale corpului.

3.Combinația a două tipuri de țesături tehnologice astfel ajută la o prevenire a creșterii temperaturii din testicule. Creșterea prelungită a temperaturii testiculare este în detrimentul producției de spermă.

Acest fapt este deosebit de important pentru bărbații care au tulburări în formarea spermatozoizilor din cauza diferitelor boli congenitale sau dobândite, cum ar fi: varicocele (varice), hidrocele (acumularea de lichide între testicule), dezvoltarea prostatitei și altele. iar proporțiile anatomice din acest organ delicat se schimbă, la fel și fiziologia acestuia.

4. Posibilitatea de a absorbi umezeala și de a menține pielea uscată și, prin aceasta, de a limina diverse cauze bacteriene ar acționa eventiv asupra dezvoltării pielii și a altora. uri de infecții.

Astfel, asa zisele caracteristici de mai sus ale produsului inovator „Capsula de răcire SPERMAX” îmi dau motive ca profesionist cu mulți ani de experiență în domeniul ANDROLOGIE să trag următoarele concluzii astfel:

1. Lenjeria de corp pentru bărbați BOXAIR, cu caracteristici brevetate, și răspunde nevoilor individului masculin.

2. Se recomandă utilizarea sa zilnică, precum și o măsură preventivă în sport, indiferent de vârsta utilizatorului.

Prof. Dr. Yordanka Velikova Uzunova,Absolventa „ANDROLOGIE” la Departamentul de Urologie,Spitalul Universitar „Alexandrovska” - Sofia

VEZI STRUCTURA UNICĂ LA BOXAIRCONTACTEAZĂ-NE

AVETI INTREBARI? SCRIETI-NE

Doriți mai multe informații? Aveți întrebări specifice? Nu ezitati, noi  suntem aicipentru dumneavoastra.

Trimiteți-ne mesajul dumneavoastra și noi vom încercasă răspundem cât mai curând posibil.


Size chart