Pentru comenzi in valoare de peste 250 LEI

OAMENI DE STIINTA AU DOVEDIT ...

OAMENI  DE  STIINTA AU DOVEDIT ...

DUPĂ APROAPE UN STUDIU DE 20 DE ANI,  OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU DESCOPERIT  ...
"CUM CA  ALEGEREA GRESITA A LENJERIEI INTIME POATE CONDUCE LA INFERTILITATE LA BĂRBATI?"

ȘI CUM SĂ VĂ PROTEJAȚI PÂNĂ NU ESTE PREA TÂRZIU ...

Cât de des v-ați gândit să aveți un copil? Știți că oamenii care iau această decizie așteaptă de obicei până la un anumit punct de stabilitate materială, dar rareori se gândesc dacă sunt sănătoși capabili de acest mare pas. Din păcate, statisticile din întreaga lume sunt înspăimântătoare și arată că între 2,5% și 12% sau aproximativ 30 de MILIOANE de bărbați din lume sunt sterili și nu pot avea  copii.

Te-ai întrebat vreodată ce ai  simți dacă ar fi venit momentul „material”, dar nu ești suficient de puternic și de capabil? Problemele de fertilitate afectează până la 15% din cuplurile din lume ...Într-o treime din cazuri, factorul masculin este identificat ca fiind cauza infertilității, potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină din SUA. Este clar că sperma sănătoasă este foarte  importantă. Dar calitatea spermei joacă, de asemenea, un rol în sănătatea întregii sarcini și, eventual, a copilului.

Există zeci de motive și întrebări cu privire la modul de îmbunătățire a calității spermei pentru a îmbunătăți șansele de a concepe și un copil sănătos, dar unul dintre cei mai importanți factori este ce lenjerie de corp  trebuie să poarte un bărbat.

 

După mulți ani de controverse, teste și analize, opinia oficială a oamenilor de știință cu privire la întrebarea „Boxeri sau slip?” Este urmatoarea :„Sondaj creat  din  anul 2018 de  catre oameni de știință din Statele Unite au găsit un anumit avantaj în calitatea și numărul spermatozoizilor într-un  anumit tip de lenjerie într-un test de control. Experții au descoperit că bărbații care poartă boxeri au un procent mai mare de material seminal decât bărbații care poartă slip.

Cercetătorii de la Școala de Sănătate Publică din Harvard, TH Chan, pe de altă parte, au petrecut aproape două decenii colectând probe de spermă de sex masculin și se pare  să fi ajuns la o concluzie interesantă despre dezbaterea veche referitor  despre problema „boxerilor sau slipurilor”?

Probele de spermă au fost prelevate de la 656 de bărbați care făceau parte din cuplurile care solicitau tratamentul infertilității între anii  2000 și  anul 2017. Pe baza unei întrebări adresate într-un sondaj despre ce lenjerie de corp preferă, cercetătorii au descoperit că, în cea mai mare parte, purtătorii de boxeri este asociat cu o concentrație de spermă cu 25% mai mare și cu un număr de spermă cu 17% mai mare decât bărbații care au raportat că preferă slipul.

Acest studiu a găsit, o concluzie  si anume o legătură între tipurile de lenjerie intimă purtată și nivelurile de hormoni din corpul masculin. Bărbații care au purtat pantaloni scurți au avut, ulterior, un număr mai mic de spermatozoizi și au prezentat, de asemenea, niveluri mai ridicate de hormon foliculostimulant (FSH) în probele lor.  Astfel FSH - stimulează producția de spermă la bărbați și nivelurile peste medie sunt asociate cu infertilitatea.

Este suficient să porți boxeri dacă vrei să devii tată? Răspunsul, desigur, este „NU!” Beneficiile dovedite pentru boxeri nu sunt in totalitate  suficiente pentru a asigura succesul în conceperea unui copil sănătos.

Oamenii de știință spun că, în primul rând, contează exact ce tip de boxeri  trebuie sa porti. În zecile de volume  sau ajuns la  concluzii și fapte științifice, urmatoarele :cele mai nesănătos sunt boxerii strânși din materiale artificiale și de calitate slabă.

Materialele sintetice sau artificiale sunt mai puternice si rezistente , dar sunt periculoase deoarece aburesc. Sinteticele împiedică astfel  evaporarea transpirației, iar efectul este rezultatul  transpirația și supraîncălzire și mai abundentă în zona intimă.

De asemenea, pe materialele artificiale se formează mici bile pufoase, care sunt foarte electrificate și ușor de contaminat, ceea ce este o condiție prealabilă pentru formarea bacteriilor și infecțiilor. Devine și mai periculos atunci când țesăturile artificiale sunt combinate cu imprimarea / imprimanta  color pe ele.

Coloranții de slabă calitate pot irita cu ușurință pielea și pot provoca foarte rapid iritații suplimentare și nedorite. Astfel, evaluarea în masă a alegerii în aspect, înainte de alegerea materialelor și a compoziției se dovedește adesea  total complet greșită și poate chiar face mai mult rău,creaza situatii neplacute .

 

Acesta este probabil unul dintre cei mai importanți factori care afectează calitatea spermei, și anume căldura. Studiile efectuate de oamenii de știință din Statele Unite efectuate chiar  acum doar 5 ani (in anul 2015) arată că menținerea temperaturilor ridicate în testicule poate afecta sperma.

ar cel mai frecvent motiv pentru menținerea unei temperaturi ridicate este purtarea de lenjerie obișnuită de zi cu zi, realizată din țesături și materiale inadecvate, care provoacă transpirații și opăriri neplăcute în zona intimă.

Desigur, acest lucru devine și mai rău dacă bărbații care folosesc astfel de lenjerie de corp în mod regulat si in acelasi timp  fac sport regulat astfel necesită mult mai multa miscare. Nu este o intamplare faptul că organele de reproducere masculine se află în afara corpului, deoarece în acest fel se mențin puțin sub temperatura corporală normală a corpului uman (aproximativ 36,6 °).

Una dintre cele mai sigure și dovedite metode de suprimare intenționată a fertilității masculine ...

Încălzirea testiculelor la temperatura corpului poate avea un efect grav asupra calității spermei. În 1985, o echipă de cercetători a dezvoltat un dispozitiv pentru a împinge testiculele unui bărbat înapoi în abdomen prin canalul inghinal.

Paisprezece bărbați au purtat acest aparat în fiecare zi timp de șase luni. La două luni după experiment, calitatea spermei a participanților a scăzut semnificativ și a continuat să scadă în următoarele patru luni.

Acest experiment a fost atât de reușit în reducerea calității spermei la participanți, încât cercetătorii au sugerat utilizarea clemei în cauză ca mijloc de suprimare a fertilității masculine în mod intenționat în loc de vasectomie chirurgicală.

Care este concluzia din toate  aceste experimente?

Experții sunt de acord că una dintre cele mai sigure modalități de a avea o sănătate reproductivă bună și șansele pentru un copil este de a purta boxeri care nu permit supraîncălzirea testiculelor.

Așa sunt boxerii Boxair - vezi aici

Boxerii sănătoși Boxair combină trei inovații brevetate mondiale pentru a oferi un grad ridicat de confort și protecție a zonei intime, astfel  acționând împotriva supraîncălzirii, transpirației și menținerea unui mediu steril.

Placa de protecție Boxair este realizată dintr-o plasă nanocristalină și o membrană de bambus. Previne atât supraîncălzirea, cât și transpirația în zona intimă și, prin urmare,  impiedica posibilitatea de a dezvolta bacterii, ciuperci, iritații ale pielii sau inflamații.

Plasa  nanocristalină este o fibră textilă de înaltă clasă Ice Cool ©, confectionata  si tratată cu particule nanocristaline. Această structură elimină în mod eficient excesul de umiditate de la piele la suprafață, unde se evaporă. Fibra patentată îmbunătățește transferul de căldură în zona intimă și previne supraîncălzirea testiculelor.

Membrana de bambus este fabricată dintr-o țesătură fină Ochaco, obținută prin carbonizarea bambusului taiwanez de înaltă calitate.

Forma sa ergonomică separă testiculele de interiorul coapselor și facilitează astfel circulația aerului în timpul mișcării corpului și îmbunătățește circulația sângelui în zona intimă. 

Corpul initiator al  boxerilor este făcut din bumbac pieptănat de înaltă calitate pentru o senzație naturală și ușurință în mișcare.

 

Puteți comanda o singură pereche de Boxair și puteți alege dintre 4 culori diferite - alb, negru, grafit și grafit, acum de la 69.90 Lei  la  pretul 90.00 Lei.

Pentru a face acest lucru, faceți clic aici

 Sau profitați de prețurile speciale pentru pachetele cu 4, 8 sau 12 bucati boxeri.

Boxair cu livrare gratuită și reduceri de până la 540.00 Lei de aici.

Boxair nu oferă soluția, ci prevenirea!



Size chart